Moje Ljekarne
Lijekovi bez recepta
Broj telefona u HR:
Međunarodni telefonski broj:
Vaša košarica
€ 0.00

Dostava

Kod svakog slanja, a posebno kad se radi o preparatima za rješavanje problema intimne prirode kao što su problemi sa spolnom moći (potencijom), neobično je važno obratiti posebnu pažnju na pitanja dostave. Čak i uredno i u roku izvršena dostava može postati izvor velikih problema za svog adresata (kupca), bude li obavljena uz nedovoljnu povjerljivost i diskreciju. Zato smo se pobrinuli da vam maksimalno izađemo u susret i do pojedinosti razradimo mogućnosti dostave, kako bismo osigurali vaše zadovoljstvo i povjerenje.

Možda želite pošiljku primiti nasamo, bez znanja ili uznemiravanja ostalih članova kućanstva, ili bi vam preuzimanje na nekom drugom mjestu bilo povezano s manje osjećaja nelagode? Sve je to moguće osigurati i dogovoriti u suradnji s nama i dobavljačkom službom. U svakom slučaju, paketi koje šaljemo besprijekorno su zapakirani, tako da se po njihovoj vanjštini ni po čemu ne može naslutiti ni saznati o kakvoj se vrsti pošiljke radi. Ponekad želite da vaši problemi ostanu samo vaši; mi ćemo se pobrinuti da učinimo sve kako bismo vašu privatnost najprikladnijim načinom dostave zaštitili od tuđih pogleda i neželjene znatiželje.

Praćenje narudžbe

Maksimalan komfor omogućuje vam sama činjenica da narudžbom iz naše online apoteke na njoj dobivate svoj račun (account), u koji se možete prijaviti i tako pratiti informacije o naručenoj robi, ali još važnije, i o statusu dostave. U roku od 24 do 48 sati od slanja pošiljke, bit će aktiviran vaš broj za praćenje narudžbe (taj ćete kod primiti odmah nakon što paket bude poslan). Unosom istog broja na web stranici dostavljača (https://www.17track.net) moći ćete tako pratiti u svako doba koje je stanje dostave vaše pošiljke, čime se na minimum svodi mogućnost da ona bude negdje zagubljena ili da dođe do greške u slanju.

Načini dostave

Prilikom naručivanja, nudi vam se nekoliko važnih opcija. Prije svega, potrebno je odabrati vrstu dostave – običnu (standardnu) ili ekspresnu. Ekspresna dostava koštat će nešto više, ali će rok biti mnogo kraći: nego kod obične dostave. Tako će pošiljka poslana običnom dostavom stići u roku od 14 do 23 dana od obavijesti o slanju, a ako ste odabrali li preporučenu pošiljku, paket možete očekivati već nakon 5 do 7 dana. Ako vam pošiljka ne stigne u navedenim rokovima, kontaktirajte dostavnu službu i upitajte o mogućim problemima i načinu otklanjanja mogućih smetnji dostave (greška u adresi, viša sila, itd…)

Osim toga, dostupne su i druge opcije u svrhu zaštite vaše privatnosti. Moguće je da, zbog pitanja privatnosti, ne želite da vam pošiljka bude dostavljena na kućnu adresu. U tom slučaju, jednostavno preuzmite pošiljku u vašem lokalnom poštanskom uredu.

Ostale odredbe

U slučaju većih narudžbi, pošiljka se obično razdvaja na više paketa, već i zbog toga što će ponekad pošiljku zbog njenog obima biti potrebno izvršiti iz više različitih skladišta (dostava se obavlja iz naših skladišta u raznim zemljama, kao što su Litva, Ujedinjeno Kraljevstvo ili Njemačka).

Ako vam u povodu pošiljke stigne pismo od carinske službe, odbijte primitak pošiljke. Nakon toga, odmah kontaktirajte našu Službu za podršku mušterijama kako bismo vam Istu pošiljku poslali ponovo, bez ikakvih dodatnih troškova s vaše strane.

Također, u slučaju bilo kakvih drugih poteškoća ili zastoja u dostavi koje nismo ovdje naveli, uvijek se s pitanjima za pojašnjenje i rješavanje mogućih problema obratite istoj službi (Služba za podršku mušterijama), gdje vas uvijek čeka ljubazno osoblje spremno riješiti probleme dostave, kao i razjasniti sve druge nedoumice. Službu možete kontaktirati preko e-mail adrese s koje inače komuniciramo s vama. Alternativno, do Službe možete preko obrasca na našem sajtu: tamo naznačite ime, e-mail, vrstu problema (naslov), pa ispod u poruci opišite svoj problem. Poželjno je uvijek uz sebe imati i broj svoje narudžbe (naveden u obavijesti o slanju pošiljke) kako bismo mogli brže otkriti i riješiti mogući problem.

Moj račun