Moje Ljekarne
Lijekovi bez recepta
Broj telefona u HR:
Međunarodni telefonski broj:
Vaša košarica
€ 0.00

Kupiti Kamagra Gel 100mg

4.4

Kad je pred tridesetak godina gotovo slučajnošću otkriven efekt Sildenafila na snaženje spolne potencije za muškarce (a po nekima, s efektom i na ženski spol), farmaceutska je industrija dobila odličnu priliku da diverzifikacijom lijekova koji koriste ovu supstancu dođe kako do najzahtjevnijih, tako i do onih kod kojih sam spomen uzimanja tableta izaziva zazor i nelagodu. Upravo je Kamagra gel zamišljen za nestrpljive koji žele još neposrednije iefekte, i još veći komfor i bezbolnost trošenja. Upućeni u činjenice o sildenafilu odmah će znati kako djeluje: proširujući krvne žile, opušta mišiće i potencira protok krvi kroz penis.

Kamagra Oral Jelly:

  • 100mg
Paket Po vrećica Cijena Uštede
10 vrećice € 4.81
48.09
Kupite
30 vrećice + 6 Bonus vrećice € 4.24
127.13
€ 17.14 Kupite

Kamagra gel (100mg Sildenafil) u online apotekama

Online apoteke često su najjeftiniji i najbrži način za iznalaženje ovog i sličnih rješenja za impotenciju. Kupujući u online apoteci, jednim se udarcem eliminira potreba za neugodnim posjetom liječniku, a redovito se dobiva i niža cijena. Zato ćemo vas u ostatku prezentacije upoznati s osobinama ovog naročitog proizvoda, kao i skicirati vam mogućnosti kupnje.

Posebnosti Kamagra gela

U odnosu na tablete čije je trošenje uobičajeno povezano s osjećajem nelagode (već i zbog asocijacija koje ih još od ranog djetinjstva povezuju s neugodnim prizorima bolnica i sjećanja na traumatične posjete liječniku), Kamagra gel usuđuje se na barem jedan koračaj dalje da bi i najskeptičnijima i najopreznijima predstavio ovo sredstvo za impotenciju kao svakodnevno pomoćno rješenje kojeg se ne treba plašiti. Ugodni voćni okusi ovog gela, kao i, u odnosu na tabletu sildenafila, hitrija efektivnost, donose do sada neviđen komfor i praktičnost trošenja.

Izgled i doziranje

Kamagra se gel pakuje u kutije od sedam vrećica gela različitih okusa i boja, u dozi od 100mg. Kad otvore kutiju s Kamagra gelom, mnogima je prvi komentar kako izgleda baš kao kutijica slatkiša. Stoga su iskustva korisnika obično čak i pozitivnija nego kod Viagre što je donekle i logično: ugodnost uzimanja samopouzdanost ostavlja neokrnjenom, što već po sebi podiže spremnost za spolni čin.

Preporučeni način upotrebe

Kao i Viagru, za Kamagra gel najuputnija je konsumpcija s praznim želucem. No, za razliku od tablete, može se trošiti i na suho, Gel, zbog njegove puke naravi, nije važno konzumirati uz pijenje tekućine. Ipak, nikako se ne savjetuje korištenje doze veće od jedne vrećice na dan. Baš kao i drugi lijekovi približne svrhe, ovaj gel nema trajni terapeutski učinak, i potrebno ga je uzimati samo kad iskrsne potreba, on ne rezultira dugotrajnim efektima. Isto tako, da bi do ikakvog efekta došlo, uvjet je postojanje spolne žudnje. No, u slučaju da ona postoji, Kamagra gel nudi dodatnu prednost zbog činjenice kako djeluje ekstremno brzo. Već nakon 15/20 minuta efekti će njenog djelovanja doći do izražaja. Na pitanje koliko djeluje, odgovor je - od 4 do 6 sati.

Kontraindikacije i nuspojave

Sve kontraindikacije koje povezujemo s običnim sildenafilom, važe i za Kamagra gel. Ljudi s niskim i visokim krvnim tlakom (ako se ne kontrolira), oni s teškim oboljenjima jetre ili bubrega, kao i srčani bolesnici trebali bi ovaj gel izbjegavati u širokom luku, a uzimanje je eventualno moguće u minimalnim dozama i pod strogom paskom liječnika koji će odvagati prednosti i rizike. Miješanje s lijekovima za visok krvni pritisak ili s nitratskim medikamentima treba izbjegavati. S druge strane, mnoge druge kronične bolesti, kao i dijabetes, nisu zapreka za uzimanje gela (više o tome saznajte od liječnika).

Klasični efekti lijekova koji u sastavu imaju sildenafil prisutni su i ovdje, pa se nakon uzimanja gela mogu primijetiti slični problemi kod nekih. Vrtoglavica, glavobolja, grč mišića i problemi s vidom i vidnim poljem samo su neki od mogućih, iako većinom neopasnih, simptoma

Gdje kupiti Kamagra gel u Republici Hrvatskoj?

Gdje se može kupiti? Kao atraktivna solucija zbog svog privlačnog okusa i dizajna, Kamagra gel prisutan je u svim boljim online ljekarnicama. Na žalost, lijek nećete naći ni u Zagrebu ni Sarajevu, ni u hrvatskim ljekarnama ni onima u Bosni ili Srbiji, pa je jedini način nabave online. Ipak, ne treba potcjenjivati opasnosti mogućih krivotvornia, zato je kupovinu preko lista oglasa poput „njuškala“ najbolje izbjegavati.

Cijena Kamagra gela u online ljekarnama

Njegova je cijena umjerena i prihvatljiva za najšire mase, a ne bi bilo naodmet i napomenuti koliko košta obično: cijena se kreće u rangu od tristotinjak kuna. Radi se o generičkom lijeku, pa u usporedbi s, naprimjer, originalnom Viagrom, dolazi uz nižu cijenu.

Kamagra gel: prodaja u online trgovini bez recepta

Za zahtjevne mušterije osigurali smo da se u našoj online trgovini nađe i mogućnost online narudžbe atraktivnog Kamagra gela. Naručiti ga, uz ponuđenu pogodnost dostave, možete odmah na našem web shopu po samo najboljoj cijeni, na adresi mojeljekarne.com.

Moj račun