Moje Ljekarne
Lijekovi bez recepta
Broj telefona u HR:
Međunarodni telefonski broj:
Vaša košarica
€ 0.00

Kupiti Levitra 20mg tableta online

4.4

Netko neupućen usudio bi se pomisliti da je Levitra samo još jedan izdanak novopridošle konkurencije između lijekova za saniranje poremećene funkcije erekcije za muškarce, koju je izazvala pojava originalne „Viagre“. Ipak renome i prestiž tvrtke Bayer, koja je ovaj slavni brend plasirala na tržište, Levitru ipak stavlja pod posebnu leću i pobuđuje naročitu pozornost, a posebice nam o tome svjedoče iskustva onih koji za sebe žele osigurati samo kvalitetno i temeljito istestirano.

Originalna Levitra:

  • 20mg
Paket Po tableta Cijena Uštede
4 tablete € 7.90
31.61
Kupite
12 tablete + 2 Bonus tablete € 4.91
58.93
€ 35.90 Kupite
24 tablete + 3 Bonus tablete € 3.82
91.70
€ 97.96 Kupite
48 tablete + 5 Bonus tablete € 3.30
158.48
€ 220.84 Kupite
96 tablete + 5 Bonus tablete € 2.91
279.69
€ 478.95 Kupite
120 tablete + 5 Bonus tablete € 2.90
347.87
€ 600.43 Kupite

Levitra tablete bez recepta: prednosti kupnje

Obraćanje ljekarnama radi nabavke Levitre nedvojbeno osigurava određenu garanciju kvalitete: kao lijek koji je odobren (ali doduše nepokriven) od zavoda za zdravstveno osiguranje), to automatski kod korisnika stvara određeno uvjerenje o minimumu njegove sigurnosti i podobnosti. Ipak ne treba smesti s uma: svaka kupnja na recept iziskuje posjet liječniku prožet nelagodom, a do tableta se ni uz recept ne dolazi bez pristanka na veoma visoku cijenu prilikom otvaranja vrata bilo koje hrvatske ljekarne. Upravo je zbog toga, kao i zbog izbjegavanja rumenila pred doktorom medicine, često baš online nabava vaš najlakši i najekspresniji put do Levitre.

Dobavljanje u ljekarnama na recept

Ako vam je osobni liječnik u Zagrebu, Sarajevu ili nekom drugom gradu u Hrvatskoj, Bosni ili Srbiji potpisao recept, nabava u ljekarni je jednostavna, no ne i jeftina. Znamo li da je ovaj lijek troškovno nepokriven od HZZO-a, potrebno je iskreno reći koliko košta: već za minimalno pakiranje od 2 tablete (20mg) morat ćete staviti na stranu visokih 230kn. Ako tu još uključimo i nesigurnost pri kontaktu s ljekarnikom, nije neobično ako i vi, usprkos garancijama koje sustav ljekarni nedvojbeno pruža, odlučite da do Levitre stignete na bezbolniji način.

Levitra: doze, izgled i sastav

Levitra je dizajniranaa u dozama od 5, 10 ili 20mg Vardenafila (u sastavu sadrži vardenafil trihidrat), uz pomoćne tvari. Za one koje živo zanimai kako izgleda, tablete su narančaste i kružnog oblika, s natpisom „Bayer“. Najpopularnije su doze od 10 i 20mg, a upravo posljednju verziju možete naći u našoj ažurnoj online trgovini koju smo organizirali za vas.

Način kako djeluje, koliko djeluje, i metoda uzimanja

Preporučuje se oprezno doziranje lijeka: najsigurnije je započeti s dozom od 10mg, pa je po potrebi umanjiti (na 5mg) ili pojačati (na 10mg ili više). Nakon ingestiranja, djelovanje tablete jača usporedo s njenom apsorpcijom u krvi, pa je on najjači nakon proteka od 30 do 60 minuta, vremena koje se obično smatra vrhuncem efektivnosti Levitre. No, i nakon što se nivolijeka u krvi počne srozavatii, povećana šansa za erekciju tek postepeno jenjavai, linearno slabeći kroz preostala 24 sata, koliko je lijeku uobičajeno potrebno da nestane iz organizma. Lijek se preporuča uzimati na tašte, kako bi se povećala njegova djelotvornost.

Potencijalne opasnosti i mogući rizici

Što se tiče Levitre, svakako je preporučljivo da je se klone osobe koje trpe neliječeni visok ili nizak krvni pritisak, koje su na dijalizi bubrega, koje su pretrpjele moždani ili srčani infarkt, kao i srčani bolesnici za koje je seks neppoželjan zbog opasnosti po zdravlje. Također, oni koji se liječe nitratima (što se odnosi na lijekove kojima se obično liječi angina pektoris), lijekove za HIV ili za snižavanje krvnog tlaka, trebali bi se uzdržati od korištenja Levitre. Kombiniranje s alkoholom također treba izbjegavati (ili bar značajno minimizirati). Valjda također naglasiti da u slučaju Levitre ni dijabetes nije rizičan faktor, pa se na nju mogu osloniti i šećerni bolesnici.

Iako nesumnjivo rjeđe, i kod zdravih osoba može doći do zamjetnih nuspojava i problema. To najčešće bude glavobolja, crvenilo, mučnina, zamagljen vid i slične manje tegobe, koje obično prođu nakon kraćeg vremena. Ako se simptomi ne povuku ili se jave ozbiljniji problemi, svakako se što prije konzultirajte za svojim liječnikom.

Cijena za prodaju Levitra lijeka u online ljekarnama za Hrvatsku

Premda su online ljekarne mjesto gdje se može kupiti uz veću povjerljivost, glavna prednost takvog načina kupnje anonimnost i povjerljivost. Bojazan od osude društva i od obraćanja ljekarniku, pa i uz recept, jedan je od najčešćih faktora obeshrabrenja prilikom nabave lijeka za erektilnu disfunkciju. Online trgovine lijekova nude mnogo bezbolniji i lakši način kupovine, ali mi vam savjetujemo nešto još bolje: našu novootvorenu online trgovinu.

Levitra 20mg: gdje kupiti online?

Na naš profesionalan i predan tim uvijek se možete osloniti kad god vam zatreba pomoć u vraćanju seksualnog optimizma i kapaciteta, ma koliko da je vremena prošlo od javljanja prvih simptoma. Kod nas tako uvijek možete naručiti Levitra lijek po najjeftinijojo mogućoj cijeni, a dakako da možete računati na apsolutnu povjerljivost i nepovredivost vaših osobnih podataka Vaša će online narudžba biti izvršena u najkraćem mogućem roku za iznos, a možete osigurati i dostavu na vašu adresu. Zato ne gubite vrijeme, još danas vaši dosad veliki problemi seksualne izvedbe mogu postati mali, uz pomoć naše online trgovine na adresi mojeljekarne.com.

Moj račun