Moje Ljekarne
Lijekovi bez recepta
Broj telefona u HR:
Međunarodni telefonski broj:
Vaša košarica
€ 0.00

Kako kupiti

Potrudili smo se uložiti maksimalan trud kako bismo za vas maksimalno pojednostavili kupnju – znajući da po prirodi stvari svaki kupac do svog željenog artikla želi što brže, a uz što manje administrativnih zapreka. Ipak, budući da je naš cilj zaštititi vas od razočaranja i omogućiti uz širok izbor i maksimalnu povjerljivost, pouzdanost nabave i zagarantiranu dostavu, prilikom kupnje ipak neće biti naodmet upozoriti vas na nekoliko formalnosti i ograničenja u praksi, a svakako će biti od praktične koristi da ukratko opišemo i sam postupak kupnje.

Postupak naručivanja

Razgledavanje naše ponude, podrazumijeva se, nema vremenskog ograničenja – predlažemo da odvojite koliko god vam je vremena potrebno kako biste se upoznali s karakteristikama, prednostima i mogućim ograničenjima pojedinih proizvoda iz našeg asortimana. Ova vremenska investicija će vam se višestruko isplatiti i sigurno ćete dobiti ono što trebate.

Nakon što ste se pažljivo informirali o proizvodima koje tražite i odlučili se za kupnju jednog ili više njih, potrebno je da u za to predviđenu kućicu (u sekciji pojedinog proizvoda) unesete željeni broj primjeraka ispred svakog od odabranih artikala. Nakon što ste unijeli željene količine, pritisnite gumb za nastavak narudžbe. Time će se otvoriti nova stranica na kojoj će biti potrebno unijeti sljedeće podatke:

  • Ime i prezime
  • Adresa:
  • Grad
  • Poštanski broj
  • Državu
  • E-mail
  • Telefon

Želimo vam skrenuti posebnu pažnju na važnost unosa točne e-mail adrese, zato je prije konačne potvrde, ako treba, i više puta provjerite, jer će vam na nju biti poslane obavijesti o narudžbi i dostavi (a bez unosa točnog e-maila neće biti moguće ni primanje newslettera).

Nadalje, bit će nužno unijeti i informacije o načinu plaćanja (kao i broj kreditne kartice), bez kojeg se podatka plaćanje neće moći uredno izvršiti. Također, potrebno je odabrati između predviđenih načina dostave: standardna ili ekspresna. Nakon što ste popunili sva obavezna polja, pritisnite gumb „Završi narudžbu“, kako biste podnijeli konačan zahtjev za kupnju i kako bi, nakon što vaša narudžba bude odobrena, otpočeo proces slanja i dostave na vašu adresu.

Nakon što provjerimo unesene informacije, i ukoliko je sve u redu, na vašu e-mail adresu stići će vam obavijest o odobrenoj narudžbi, zajedno s vašim informacijama (koje ste unijeli u prethodnom obrascu, nabrojanim gore). Vaša e-mail adresa je sada i vaše korisničko ime na našem sajtu. Pomoću njega ćete se, uz lozinku koju ćete dobiti u istoj potvrdi, moći uvijek logirati u svoj osobni korisnički račun. Tu će vam uvijek nadohvat ruke biti informacije o naručenoj robi, stanju plaćanja kao i mogućnost praćenja stanja pošiljke (podrazumijeva se, ova se mogućnost otvara tek nakon što ona bude poslana).

Jednom kad izvršite plaćanje i ono bude evidentirano s naše strane, započet će obrada narudžbe, pa će na vašu e-mail adresu stići informativni mail s pregledno izlistanim pojedinostima i podacima o kupnji. Jednom kad pošiljka konačno bude odaslana iz naših skladišta, stići će vam (naravno, na isti mail) i potvrda o slanju.

Mini-FAQ:

Trebam li za dovršetak kupnje liječnički recept?

Ne, on nije potreban. Upravo je ovo jedna od prednosti online ljekarne. Ipak, ako vam se javi sumnja kako bi korištenje željenog medikamenta s naše virtualne police moglo donijeti loše zdravstvene posljedice, zbog nekog već dijagnosticiranog zdravstvenog problema /ili paralelnog uzimanja drugih lijekova, preporučljivo je konzultirati medicinskog stručnjaka.

Postoji li mogućnost dobivanja popusta?

Da! Prilikom narudžbe dobivate bon za popust koji možete iskoristiti kod naredne kupnje kako biste ostvarili 10% popusta. Jednostavno je: sve što trebate učiniti kako biste ostvarili popust je da otvorite našu početnu stranicu, logirate se i unesete broj kupona u predviđeno polje.

Imam li mogućnost plaćanja pouzećem?

Na žalost, za sada plaćanje pouzećem nije moguće; kreditna i debitna kartica su za sada jedine moguće opcije plaćanja.

Postoje li količinska ograničenja narudžbe?

Ništa vas ne sprečava da naručite zaista veliku količinu lijekova. Ipak, zloupotrebu nećemo dopustiti, i potrebno je držati se razumne mjere. Također, imajte na umu kako svako predoziranje predstavlja velik rizik za vaše zdravlje . Kod uzimanja lijekova ne smije se odstupati od onog što piše u uputama.

Narudžba mi je odbijena. Što sada?

Po svemu sudeći, unijeli ste neodgovarajuće ili pogrešne podatke o plaćanju. Provjerite još jednom unesene podatke, a u slučaju daljnjih poteškoća, provjerite stanje svog kartičnog računa, ili se obratite svojoj banci kako biste istražili mogućnosti otklanjanja poteškoća u plaćanju, pa će vam nakon unosa ispravnih i važećih podataka narudžba biti odmah odobrena. Ako ne uspijete riješiti problem, uvijek vam ostaje mogućnost korištenja druge kreditne kartice (unosom novih informacija o sredstvu plaćanja u svom profilu).

Što činiti u slučaju drugih poteškoća u postupku narudžbe?

U slučaju nekih drugih poteškoća, uvijek se možete obratiti našem Centru za podršku mušterijama, na ljubaznost i spremnost čijeg osoblja uvijek možete računati u davanju odgovora na vaša pitanja i pružanju druge porebne podrške.

Moj račun